CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

2010. augusztus 28., szombat

Pestóval töltött bundás kenyér paradicsommal és mozzarellával



Egy hosszú, pihenéssel, családlátogatással és Balatonnal teli nyaralás áll a hátunk mögött. Lassan visszaszokunk a hétköznapokba és lassan sikerül a konyhámat is átrendeznem, kitakarítanom. Enélkül ugyanis nem vagyok benne hajlandó fözni.

Tegnap valahogy úgy rámjött, hogy ennék egy kis bundás kenyeret. Kicsit felspéciztem pesztoval, paradicsommal és mozzarellával. Salátával isteni ebéd sikeredett belöle.

Hozzávalók:
tojás
kenyér
peszto
paradicsom
mozzarella


Elkészítés:
1. A kenyérszeletek egyik oldalát mártsuk a felvert tojásba.
2. A másik oldálát kenjük meg pesztóval és rakjuk rá a felszeletelt paradicsomot,  mozzarellát.
3. Borítsuk be egy másik kenyérszelettel. (Külsö részét ne felejtsük el bemártani a tojásba.) Fogpiszkálóval fogjuk össze.
4. Forró olajban süssük ki. Sütés alatt fedjük le, hogy a mozzarella jól megolvadjon.

Jó étvágyat!